Öppettider

Beställning : 08-6560790

Adress:
Primusgatan 79
Lilla Essingen
112 67 Stockholm

Mån - Sön 09:00 - 21:00

För catering, smått eller stort, så finns osttallrikar, härliga charkuteritallrikar med produkter från Italien och Spanien, sallader, snittar och självklart allt från vår ordinarie meny.

Vill du ha festen hos oss?
Vi ställer i ordning lokalen och dukar upp en härlig buffé. Ring oss eller titta förbi så hittar vi ett bra upplägg för din tillställning.

 

Kvalité

Kvalité och service står i fokus för oss. Våra kunder ska alltid kunna förlita sig på att Pappas Deli gör sitt yttersta för att ge den absolut bästa servicen inom branschen.Vi är stolta över den höga nivån på hänvisningar vi får och vi tror att detta talar för vår professionalism och vårt goda rykte.

QR Meny

today's special Ladda ner vår meny som PDF-fil Menyn laddar du ner genom att klicka på denna text eller utnyttja QR-koden till höger.Ladda ner en QR-läsare för Android Ladda ner en QR-läsare för iPhone

Vår Koncept

Vår koncept har alltid varit att laga god mat av färska råvaror för att nå den höga kvalitén. Maten som du äter hos oss ska motsvara dina förväntningar och vara värt priset. Vi eftersträvar en vänlig mottagande av våra gäster. Att du som gäst blir nöjd och belåten är motivationen som gör att vi alltid håller ribban högt!.

pappasdeli.se