Öppettider

Beställning : 08-6560790

Adress:
Primusgatan 79
Lilla Essingen
112 67 Stockholm

Mån - Sön 09:00 - 21:00

Börja din dag hos oss. Vi serverar mysfrukost med nybakt bröd från Lux Konditori. Våra smörgåsar serveras med färskost, grönsaker och pålägg efter ditt tycke; ost, salami, skinka, lax… valet är ditt. Vill du ha en stadigare frukost så finns både ett litet och ett stort frukostpaket att välja på. Det senare både med müsli och yoghurt.

Från kl 11 kan du njuta av våra luncher. Varje dag har vi en soppa, en pastarätt och en primörsallad med varierande tillbehör. Sugen på något annat? Prova då vår Lyxiga Skagen, en Rejäl Räksmörgås eller en av våra härliga sallader med räkor, rostbiff, lax eller getost. Eller varför inte en lasagne att avnjutas på plats eller ta med hem till middagsbordet?

Efter lunchen kan vi locka med en espresso och vår delikata tryffelbiskvi, alternativt en latte med vår härliga

 

Today’s Special

today's special

Delicious Easy Pasta Salad with Orzo (Rice like pasta), Macaroni, Shells, Bow-Ties, Whole Wheat Pasta (for a healthier dish!), Spinach pasta and Tomato pasta.

When most of us think of pasta salads, we think of a box that comes with the pasta, some dried seasoning and some oil.

Recent Posts

Kvalité

Kvalité och service står i fokus för oss. Våra kunder ska alltid kunna förlita sig på att Pappas Deli gör sitt yttersta för att ge den absolut bästa servicen inom branschen.Vi är stolta över den höga nivån på hänvisningar vi får och vi tror att detta talar för vår professionalism och vårt goda rykte.

QR Meny

today's special Ladda ner vår meny som PDF-fil Menyn laddar du ner genom att klicka på denna text eller utnyttja QR-koden till höger.Ladda ner en QR-läsare för Android Ladda ner en QR-läsare för iPhone

Vår Koncept

Vår koncept har alltid varit att laga god mat av färska råvaror för att nå den höga kvalitén. Maten som du äter hos oss ska motsvara dina förväntningar och vara värt priset. Vi eftersträvar en vänlig mottagande av våra gäster. Att du som gäst blir nöjd och belåten är motivationen som gör att vi alltid håller ribban högt!.

pappasdeli.se